Comenzi rapide
DIAMOND LUMINOUS CREAM

DIAMOND LUMINOUS CREAM

DIAMOND LUMINOUS CREAM

Product Code:DIAMOND LUMINOUS CREAM
Availability:In Stock
  • 225.00RON

|

Crema-tratament Diamond Luminous.


Luminozitate+Albire


Aceasta Crema -Tratament este formulata cu niacinamide, inhiba productia de melanina si reduce pigmentarea, lasand pielea luminoasa. Textura sa spumoasa se absoarbe repede, ascunde petele si roseata uniformizand imediat nuanta pielii. Nu este lipicioasa/uleioasa, lasand un aspect proaspat, luminos, stralucitor.
•CREMA-TRATAMENT se foloseste ca ultim pas in rutina de ingrijire zilnica DUPA ce pielea a fost suficient hidratata! ( recomandam S-energy Intensive Hydro Cream)
Cum se foloseste:
• Aceasta crema se foloseste ca primer, inainte de aplicarea BB cream-ului sau fondului de ten, obligatoriu dupa curatare, tonifiere si folosirea cremei hidratante. Nu are rol de hidratare, ci este o baza care uniformizeaza culoarea pielii, ofera stralucire si pregateste tenul pentru un aspect radiant, stralucitor, odata cu aplicarea machiajului. Avand o textura non grasa dupa aplicare, se poate folosi ca si crema de fata doar de catre persoanelecu ten foarte gras, care doresc echilibrarea excesului de sebum.

• Ca tratament intensiv aplicat local pe pete, pe tenul curat si/sau dupa ser pentru depigmentare cu vitamina C, ca si tratament, sau dupa serul de depigmentare.

PE FATA: Folosind o spatula- 1/3 din cupa sa sunt suficiente pentru intreaga fata. Aplicati pe zonele intunecate ale tenului, pe barbie, etc. ,pentru luminozitate.
PE CORP: Lumineaza zonele intunecata la: axila, coate, genunchi si toate zonele unde doriti iluminare.

Cantitate: 50 ml Write a review

Please login or register to review
Tags: Shangpree