Comenzi rapide
GEL IGIENIZANT PENTRU MAINI

GEL IGIENIZANT PENTRU MAINI

GEL IGIENIZANT PENTRU MAINI

Product Code:GEL IGIENIZANT PENTRU MAINI
Availability:In Stock
  • 22.00RON

|

Atentie INFAMABIL!

Restricții la transportul international pe cale aeriana.


Gel igienizant hidroalcoolic: curata si igienizeaza pielea mainilor, fara apa si sapun.Pentru uz extern.Contine 80% alcool etilic.

Mod de utilizre: se utilizeaza ca atare.Recomandam ca inainte de utilizare sa se scoata bijuteriile sau accesoriile de pe maini.Inainte de aplicare pielea mainilor trebuie sa fie uscata.Se aplica o cantitate suficienta de gel in palma si se freaca usor mainile pana la evaporare.Nu necesita clatire.A nu se folosit pe rani deschise.Nerecomandat persoanelor care au alergie la una din componente.

Ingrediente: Alcohol, Aqua,Glycerin, Triethanolamine, Carbomer,Hydrogen Peroxide.

Lichid si vapori foarte inflamabili.Provoaca iritare grava a ochilor.In cazul in care ste nevoie de sfatul medicului,pastrati recipientul sau eticheta produsului la indemana.A nu se lasa la indemana copiilor.A se tine departe de surse de caldura,scantei,flacari deschise, suprafete incinse.

In cas de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute.Scoateti lentilele de contact,daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta.Continuati sa clatiti.

 100 ml.

Write a review

Please login or register to review