Comenzi rapide
Dr.Clean - Spray hidratant igienizant pentru maini cu Aloe Vera

Dr.Clean - Spray hidratant igienizant pentru maini cu Aloe Vera

Dr.Clean - Spray hidratant igienizant pentru maini cu Aloe Vera

Product Code:Dr.Clean - Spray hidratant igienizant pentru maini cu Aloe Vera
Availability:In Stock
  • 18.00RON

|

Atentie INFAMABIL!

Restricții la transportul international pe cale aeriana.


Dr.Clean - Spray hidratant si igienizant pentru maini cu Aloe Vera- 100 ml.


Spray-ul igienizant pentru ingrijirea mainilor my Geisha este un produs de curatare cu actiune rapida, fiind ideal pentru utilizari frecvente. 

Formula unica cu aclool etilic ( 75% ), glicerina, extract de aloe,vitamina E, galbenele si alantoina recunoascuta pentru efectele benefice asupra pielii, hidratare, refacerea tesutului, asigura curatare, igienizare si ingrijire remarcabile.

Pentru uz extern.

Contine 75% alcool etilic.

Mod de utilizare: Se utilizeaza ca atare.Recomandam ca inainte de utilizare sa se scoata bijuteriile sau accesoriile de pe maini.Inainte de aplicare,pielea mainilor trebuie sa fie uscata. Se aplica o cantitate suficienta de gel in palma si se freaca usor mainile pana la evaporare.

Nu necesita clatire.

Nerecomandat persoanelor care au alergie  la una din componente.

A se pastra in ambalajul original la temperaturi cuprinse intre 5 si 25 de grade Celsius, ferit de actiunea directa a razelor soarelui.

Ingrediente: Alcohol denat,Aqua,Glycerin,Allantoin,Aloe Barbadensis Extract,Tocopheryl Acetate,Hydroxyethylcellulose,Terasodium Glutamate Diacetate.

Atentie :Inflamabil! Lichid si vapori foarte inflamabili. 

Pot provoca iritatii grave a ochilor .In cazul in care este nevoie de sfatul medicului,pastrati ambalajul original al produsului.

A nu se lasa la indemana copiilor.A se pastra departe de surse de caldura si scantei,flacari deschise, suprafete incinse.IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute.Scoateti lentilele de contact,daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta,Continuati sa clatiti.Evitati sa inspirati vaporii/ spray-ul. 

Write a review

Please login or register to review