Comenzi rapide

Despre noi

My Geisha OUD - Documentar video

Povestea din spatele unui vis devenit realitate

My Geisha a luat nastere in urma unei pasiuni vechi pentru parfumuri, pasiune descoperita si aprofundata in urma calatoriilor in Emirate din ultimii 5 ani.

De fiecare data descopeream arome noi, aveam zeci de prieteni  ”abonati” la esentele noastre de parfum. Initial procuram uleiurile in stare pura, apoi combinam aromele in functie de personalitatea si preferintele fiecaruia dintre ei.

Acestea erau aromele preferate, fara doar si poate: oud-ul, vanilia, caramelul, aroma de santal, de leather, iar propria combinatie devenea mai buna de la un an la altul, pentru ca in fiecare calatorie descopeream arome noi.


My Geisha nu este un simplu parfum unisex.

Pentru fete - este acea prietena care te invata si te ajuta sa fii senzuala si cuceritoare, irezistibila dar totodata enigmatica si delicata, iar pentru barbati - geisha la care fiecare dintre ei viseaza, cel putin o data in viata.

Aromele folosite sunt puternice, senzuale, usor pudrate, lemnoase, rafinate, smokey.

Nu sunt alese intamplator: fiecare in parte are un foarte puternic efect afrodisiac: vanilia, lemnul de santal, feromonii si restul ingredientelor folosite transforma parfumul intr-o adevarata ”arma” de cucerire.


Geishele sunt simbolul frumusetii pure, al senzualitatii, sunt cele care stapanesc cel mai bine arta seductiei, fara sa-si piarda insa aura de mister, inocenta, inteligenta si siguranta de sine.

Ritualurile lor de frumusete sunt de multe ori tinute ascunse, dar considerate esentiale pentru impactul pe care acestea il au asupra celor din jur. Unul dintre uleiurile pe care geishele il folosesc si in zilele noastre in acest ritual zilnic este prezent in notele acestui parfum, fiind ingredientul secret al acestei formule magice, irezistibile!


Oud-ul este simbolul parfumeriei orientale, devenit in prezent foarte la moda si in Occident, in ultimii ani fiind ”vedeta” parfumeriei de nisa si a liniilor exclusiviste, dar si a celei de mainstream.

Parfumierii de top clasifica acest lemn-minune ca pe regele absolut al mirosurilor.

Editii limitate, linii de lux, totul culminand cu concurenta caselor de nisa de a pune cat mai bine in valoare acest ingredient exotic, care aproape a devenit o obsesie in randul celor mai apreciati parfumeuri.


My Geisha Oud este un parfum produs in Emiratele Arabe Unite, acolo unde oud-ul este ”icoana” intre restul aromelor de parfum. Oud-ul folosit pentru My Geisha provine din Assam, India.

Acolo, din copacii ajunsi la maturitate ( 60-100 ani) se produce oud-ul PUR, 100%. Majoritatea companiilor producatoare de parfumuri, in special cele occidentale, folosesc oud sintetic in detrimentul celui natural. Faptul ca My Geisha Oud foloseste ingredientul in cea mai pura si autentica forma a lui este inca un aspect care il face special.Sper ca My Geisha Oud sa va ajute sa descoperiti in voi frumusetea, increderea, senzualitatea si puterea pe care geishele le ”poarta” cu atata naturalete. Pentru ca dincolo de mai multe arome puse impreuna, My Geisha este o poveste. O poveste care sper sa te ajute si pe tine, sa o scrii pe a ta!My Geisha Oud - the touch of love


Echipa My Geisha