Comenzi rapide

Franciza

my Geisha este povestea celor 1001 de nopti, un concept de parfumerie orientala, adus direct de la sursa, din Emiratele Arabe Unite. Aparut pe piata in martie 2018, my Geisha a inregistrat o crestere fulminanta atat ca brand cat si ca vanzari, concept si produse.

Brandul nostru se pregateste pentru marea intalnire cu publicul si la cererea acestuia pregatim urmatorul pas: prezenta conceptului, in centre comerciale din toata tara. Conceptul este nou pe piata din Romania, astfel fiind eliminata problema concurentei. Sansele ca intr-un centru comercial sa se gaseasca produse asemanatoare sunt minime, spre zero.

 Uleiuri de parfum oriental, arome de incapere orientale - bakhoor ( bucati de wood parfumat, care se pun pe carbune incins si degaja fum parfumat cu un miros puternic, care mai ales in mall uri, magazine, atrag prin aroma un numar mare de clienti), toate aceste elemente te fac sa uiti pentru cateva momente ca te afli in Romana si nu intr-un mall din Emirate.

Aromele my Geisha sunt uleiuri de parfum produse in Dubai, atat arome proprii ( Oud, Musk, Cannabis) cat si arome importate care acopera toata paleta de preferinte ale clientilor : parfumuri de dama, barbatesti, unisex, arome dulci, lemnoase, fresh etc. 

Ambalajele sunt luxoase, tipic parfumeriilor arabesti, cu sticle din cristal ( ce pot fi reincarcate dupa consumare) si cutii din catifea, oferind de asemenea posibilitatea personalizarii ambalajului, prin gravarea numelui, initiale, mesaj, pe cutie dar si pe sticla de parfum.

Incepand cu iulie 2018, my Geisha a devenit unic importator si distributor pe teritoriul Romaniei al produselor coreene de skincare, Shangpree. Shangpree este un brand de top celebru in toata lumea, care se gaseste in locatii de lux precum: Harrods ( Londra), La Rinascente ( Milano), Barney s ( New York ) etc. Despre aceste produse s-au realizat chiar si reportaje la NBC si sunt o aparitie obisnuita a paginilor de beauty din reviste precum Vogue, Elle, Forbes, Cosmopolitan, Harper’s Bazar, Marie Claire, etc ( la nivel international ).

Fa si tu parte din povestea my Geisha! Descarca fisierul de mai jos pentru a afla avantajele francizatului.

DESCARCA DOCUMENTATIE


Mai multe detalii pe pagina contact