Comenzi rapide

Returnări

PROCEDURA DE RETUR

 

Prezenta procedură stabilește cadrul convențional necesar privind renunțarea la cumpărare a produselor achiziționate de pe site-ul www.mygeisha.ro, precum și din magazinele din rețeaua My Geisha, proprietatea societății SC GEISHA PERFUMES SRL, cu sediul social in Oras Bragadiru, str. Maracineni, nr. 78a, etaj 1, camera 2, judet Ilfov, înregistrată la Oficiul național al Registrului Comerțului sub nr. J23/413/2019, CUI 40529923

Clienții My Geisha pot returna în termen de 14 zile calendaristice produsele cumpărate din magazinele My Geisha și de pe www.mygeisha.ro, conform termenilor și condițiilor de retur prevăzute în prezenta procedură.

Vă informăm că, în cazul în care renunțați la cumpărare, solicitand returul unui/unor produs/produs/e achizitionat/e de pe site-ul www.mygeisha.ro, precum și a unui/unor produs/produs/e achiziționate din magazinele My Geisha, va exprimati în mod expres si fara echivoc acordul cu privire la acceptarea integrală a prevederilor prezentei proceduri de retur a produselor.

Acest serviciu nu afectează dreptul de retragere prevăzut de OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, pentru contractele încheiate la distanță sau contractele încheiate în afara spațiilor comerciale My Geisha.

 

  • Cum puteți returna produsele achiziționate de la My Geisha?

Produsele cumpărate din magazinele My Geisha sau de pe www.mygeisha.ro pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice:

  • În orice magazine My Geisha din țară, cumpărătorul predând personal produsul unui reprezentant My Geisha
  • Prin completarea Formularului de retur afișat pe site-ul www.mygeisha.ro - secțiunea RETURNARI
  • Prin declarația neechivocă în care cumpărătorul își exprimă decizia de retragere din contract ce trebuie transmisă la adresa de e-mail office@mygeisha.ro, urmată de confirmarea primită de la noi

Termenul de 14 zile calendaristice se calculează:

  • De la data cumpărării produsului în cazul în care acesta a fost achiziționat din magazin;
  • De la data livrării produsului către cumpărător sau către o parte terță, alta decât transportatorului, indicată de Cumpărător, în cazul în care produsul a fost achiziționat de pe www.mygeisha.ro

 

  • Condiții cu privire la procedura de retur

Produsele trebuie sa fie în ambalajul lor original, sigilat. Totodată, produsele trebuie să fie într-o stare care sa permită repunerea lor la vânzare, fără modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri mecanice etc.  
Returnarea produselor sa se efectueze cel mai târziu în termen de 14 zile de la momentul primirii/ridicării/cumpărării produselor. Retururile de produse trimise după expirarea acestui termen nu sunt acceptate.
În situația în care Cumparatorul a beneficiat de o oferta speciala aferenta produselor ce urmează a fi returnate, acesta va restitui toate produsele primite, inclusiv cele cadou/promotionale.

 

3. Produse care nu sunt acceptate la retur
- Produsele care au fost desigilate după livrare/cumpărare, care nu pot recomercializate, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii (de exemplu: produsele de îngrijire, de machiaj, parfumuri etc). 
- Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri mecanice etc. 
- Produse confecționate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.
Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta  faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau contractual de retragere și de retur cu privire la produsele desigilate de el.
Totodată, Cumpărătorul ia la cunostinta ca nu va putea prevala de dreptul sau contractual de retragere și de retur asupra produselor personalizate la cererea sa.

 

4. Dreptul de retragere în cazul achiziției de produse de pe site-ul www.mygeisha.ro
Cumpărătorul sau, după caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres My Geisha la următoarele date de contact: office@mygeisha.ro sau 0736007674 cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca si urmată de completarea formularului de retragere/retur ce se gaseste în colet.
Cumpărătorul va completa si transmite electronic formularul standard de retragere pus la dispozitie. Pentru a respecta termenul-limita de retragere in conformitate cu dispozitiile legale, Cumpărătorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepționeze produsele, fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care a primit produsele. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Orice nerespectare a dispozitiilor cuprinse în prezenta procedura de retur, conduce la decăderea Cumparatorului din dreptul de a mai returna produsele, My Geisha fiind pe deplin îndreptățită să refuze un astfel de retur.
Este obligatoriu ca produsele returnate catre My Geisha în baza dreptului de retragere să fie într-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare, să fie sigilate și să nu prezinte urme de modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri mecanice etc cel mai tarziu, dupa caz, in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data la care cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor. 
In temeiul art. 13 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens in care se obliga sa furnizeze My Geisha datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. In orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. My Geisha are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele. Produsele returnate vor fi expediate de Cumparator catre SC GEISHA PEFRUMES SRL, la adresa: Soseaua de centura 13A, Chiajna, Ilfov, Romania . Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
In situatia in care Cumparatorul a beneficiat pe Site de o oferta speciala, care ii permitea, in anumite conditii, sa achizitioneze unul sau mai multe produse ofertate in schimbul Comenzii sale sau sa beneficieze fara cost suplimentar de diferite esantioane promotionale, se va considera ca prin exercitarea dreptului sau de retragere acesta din urma nu mai este eligibil pentru a beneficia de respectiva oferta sau de respectivele esantioane. Cumparatorul va trebui sa restituie produsul (produsele) pe care doreste sa il/le returneze doar impreuna cu esantioanele primite respectiv produsul (produsele) achizitionate la oferta in schimbul Comenzii produsului/produselor returnat(e), astfel incat My Geisha sa poata da curs cererii sale de retragere

5. Cheltuieli referitoare la procedura de retur

In conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator. Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si Comanda cheltuielile de returnare vor fi suportate de My Geisha.

6. Prevederi privind prelucrarea datelor cu caracter personal

In vederea respectarii prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 (privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE - GDPR), societatea SC GEISHA PERFUMES SRL are calitatea de Operator, iar pentru indeplinirea formalitatilor legale referitoare la returnarea produsului, va informam ca Operatorul va prelucra date cu caracter personal in conditiile prevazute de art. 6 alineatul (1) litera b) din GDPR, respectiv urmatoarele date: nume si prenume, domiciliul sau resedinta, adresa de e-mail, numar de telefon, cont bancar.
Vom folosi datele cu character personal în scopul întocmirii documentelor financiar – contabile, conform dispozițiilor legale în vigoare.
Va informam ca, in situatia in care dumneavoastra nu doriti sa ne puneti la dispozitie aceste date, procedura de returnare a produselor nu este posibila, întrucat nu ne putem conforma cerintelor obligatorii ale legislatiei in vigoare (de exemplu, dar nelimitat la acesta, legislatia din domeniul fiscal).

MY GEISHA poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunța la cumpărare. Notificarea acestora se va face anterior impunerii restricțiilor privind vânzarea de produse sau servicii.Descarcari:
Declaratie de conformitate
Formular de retur

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii